Mini – novi modeli: Tri poboljšane verzije

Foto: Motor1.com

Novi Mini modeli Resolute, Untold i Untamed verzije donose novi dizajn i poboljšane pakete opreme.

Mini je u svoju paletu automobila dodao tri nova modela, sve tri su specijalne edicije. Svaka ima ekskluzivan dizajn i dodatnu standardnu opremu.

Novi Mini modeli

Novi Mini modeli nazvani su Resolute, Untold i Untamed. Naglašavaju ”individualne karakteristike” koje mogu biti skrojene po mjeri personalizovanih zahtjeva i potreba vozača.

Mini Resulute se nadovezuje na “3dr”, “5dr” Convertibile i Electric modele i dolazi u sportskijem izdanju, pogotovo vizuelnom. Poseduje ”go-kart upravljanje i harizmu”.

Novi modeli imaju krov i poklopce retrovizora obojene u belu. ostali spoljni delovi ukrasa SU u bronzanoj boji, uključujući okvire farova, rešetku hladnjaka, bočne pregrade, ručke na vratima i vrata prtljažnika.

Unapređeni (Resolute) Mini Cooper S modeli dolaze sa rešetkom hladnjaka, podupiračima i oblogom izduvnih cevi u crnoj boji. Opremljeni su 18-inčnim crnim aluminijumskim felnama u “Pulse Spoke” dizajnu. Istovremeno, Resolute Electric je opremljen točkovima od 17 inča u “Electric Collection Spoke” dizajnu.

Mini Resolute edicija vozila ima sportska sedišta i crne naslone za ruke, ambijentalno svetlo i poslednji Minijev tačskrin od 8 inča sa infotainment sistemom i više različitih modova za vožnju.

Novi Mini Resolute

Svi mogu biti u “Sage Green” boji, koja je ranije bila ekskluzivno rezervisana za modele sa “John Cooper Vorks” performansama.

Mini Resolute će koštati od 26.000 evra za “3dr” a cena će ići do 30.000 za Convertibile model.

Novi Mini Untold – karakteristike

Mini Untold edicija je limitirana kao nastavak i poboljšani MIni Clubman. Ima zelene delove donjeg dela karoserije, sportske pruge duž haube, bronzanu završnu obradu za točkove od 18 inča, okvir rešetke, prečku i natpis Clubman.

Kako kod Resolute verzije, većina spoljašnjost je završena u crnoj boji, uključujući izduvne cevi, Mini logotipe i kvake na vratima.

Novi Mini Untold

U unutrašnjosti, Mini Clubman Untold Edition dobija zelena sportska sedišta, otvore za ventilaciju u boji mesinga i zelene akcentne trake.
Dodatni standardni komplet uključuje adaptivne LED farove, izbor režima vožnje, projekciju logotipa, paket unutrašnjeg osvetljenja i obloge u antracit boji.

Mini Clubman Untold Edition košta od 33.700 evra.

Novi Mini Untamed – karakteristike

Izdanje Mini Untamed je ekskluzivna verzija čuvenog Minijevog Countrimana. Naglašava avanturističku prirodu i robustan izgled SUV-a.

Spoljašnja boja je “Momentum” siva sa sivim Mini logotipima, usisnicima za vazduh, umecima za vazduh, bočnim pragovima, umecima reflektora i zadnjeg dela. Posebna grafika se pojavljuje na zadnjim bočnim prozorima.

Novi Mini Untamed

Ostali delovi, uključuju četiri dijagonalne pruge na dnu vrata, završeni su plavom bojom. Farovi, zadnja svetla, bočni poklopci, okvir rešetke, natpisi modela i ukrasi izduvnih cevi su crni.
U unutrašnjosti, Mini Countriman Untamed Edition ima plave i zelene šavove, zelena kožna sedišta i plave akcentne trake.

Automobil je takođe opremljen paketima “Light Package”, “Ekcitement Package” i režimima vožnje koji se mogu birati.

Cene za Mini Countriman Untamed Edition nadmašuju druge dve nove varijante, a početna je od 35.300 evra.

Svi modeli Minijevih specijalnih izdanja su sada dostupni za naručivanje.