Hyundai Srbija – od svima dostupnog i20 do elektro-futurizma

hyundai srbija
Foto: Shutterstock

Od kompaktnih gradskim modela klase A, putničkih, pa do luksuznih limuzina i terenaca, preko ekoloških modela, električnih, hibridnih, i plug-in hibridnih Hyundai Srbija imao veoma širok spektar ponude.

Gradski i putnički modeli, kako u Hyundai Srbija navode, namenjeni su urbanim istraživačima kojima je potreban zabavan i praktičan model, ali i porodicama .

Među njima ističu se najkompaktniji Hyundai i10 i i20, hečbek i30 i limuzina Hyndai Sonata.

O i20 smo već pisali i ovo je jedan od najjeftnijih novih automobila sa sjajnom opremom i izgledom.

Novi i30: Dostupan odmah u Hyundai Srbija

hyundai srbija
Foto: Hyundai

Hyundai i30 je već u ranijim generacijama stekao popularnost, a novi i30 pruža mnogo na svim poljima i ima naglašen novi dizajn, bezbednosne funkcije najbolje u klasi i besprekornu povezanost. Od poboljšanja ima benzinski motor sa pametnim ručnim menjačem (iMT) za još veću efikasnost u potrošnji goriva.

Među elektronikom izdvaja se 10.25″ ekran osetljiv na dodir preslikava vaš mobilni telefon sa Android Auto™ i Apple CarPlay™.
Najosnovnija verzija sa motorom od 1,5 kubika i snagom od 140 kilovata u Hyundai Srbija koštaće 16.450 evra sa PDV. Dostupna je i karavanska vagon verzija idealna za porodicu.

Tucson – Hyundai SUV koji se proslavio

hyundai srbija
Foto: Shutterstock

Istovremeno sportski Hyundai modeli kombinuju performanse limuzine i praktičnost hatchback-a dok SUV vozila obuhvataju modele koje odlikuju izdržljivost, performanse i udobnost.

SUV liniju predvodi najveći Hyunday Santa Fe, popularni i već legendarnu Tucson, a tu su još Venue, Bayon i Kona.

Nova generacija najprodavanijeg SUV vozila u klasi Hyundai Tucsona nije samo jednostavna evolucija svog prethodnika, već potpuna revolucija dizajna.

Osim progresivnog dizajna, donosi najsavremeniju pametnu tehnologiju i najveći asortiman električnih pogonskih sklopova u svom segmentu. Naglašen novitet je prtljažnik koji se automatski otvara kad se pametan ključ detektuje u blizini na 3 sekunde.

TUCSON Premium ssa motorom 1.6T košta 27.490.

Neverovatni IONIQ

hyundai srbija
Foto: Shutterstock

Za korejskog proizvođača karakteristična je veoma šrioka ponuda električnih i hibrnidnih vozila. Posebna je Ioniq linija sa modelom IONIQ Electric, posebnim hibridom i plug-in hibridom.

Spomenuti KONA model postoji i hibridni i električni, dok su Tucson i Santa Fe dostupni samo u hibridnoj odnosno Santa Fe i u hibridnoj i u plug in hibridnoj varijanti.

Ponos Hyundaia je IONIQ 5, futuristički automobili čija baterija se napuniti od 10 do 80 procenata za samo 18 minuta.

U Hyundaiju nude cenu od 43.990 € za verziju sa snagom motora: 170 KS, 217 KS, 305 KS i maksimalnim domentom 686 km. Kapacitet baterije je 58 kWh ili 72,6 kWh

Ne treba zaboraviti ni komercijalna vozila koja ispunjavaju najširi spektar potreba za sve oblike transporta.

U Hyundai Srbija navode da svi modeli imaju 5+2 garanciju, a električni modeli 8 godina ili 160.000 pređenih kilometara garancije na trajanje baterije.